Over ons

FEAT sportrolstoelen zijn ontwikkeld door VRIEVORM:

Wij zijn een innovatief bedrijf opgezet door Maarten Vriethoff, die met zijn achtergrond als goudsmid en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van productie (met name in China), concept en productontwikkeling, er o.a voor zorgt dat organisaties uiteenlopende en soms zelfs spraakmakende producten in de markt zetten.

Het handbalrolstoelen project opgezet door het NHV, past dan ook perfect binnen onze werkwijze en expertise. Maar product ontwikkeling stopt nooit… We zijn ons modellen constant aan het innoveren, daarbij speelt feedback van de sporters een grote rol. Het zijn de details die het verschil maken!

Bij ons 2019 model zijn weer de laatste aanpassingen doorgevoerd. We gaan er vanuit dat onze sportrolstoelen ook goed inzetbaar zijn bij andere zaalsporten, probeer het eens uit.

Daarnaast vonden wij het ook tijd worden, om na 3 jaar onze handbalrolstoel een eigen naam te geven….. dit past namelijk goed in een serie aanverwante sportartikelen en rolstoelen voor de recreatieve sporter, die we momenteel aan het ontwikklen zijn.

Zo is FEAT ontstaan (For Every Athlete) een nieuw merk wat de lading prima dekt. In de nabije toekomst zullen er meer FEAT producten aan onze site worden toegevoegd, maar nu eerst onze baby….FEAT-177…..

Werkgebieden:

We beperken ons niet tot 1 specifieke branche, sector of productgroep. Dit stelt ons in staat om met een frisse blik naar een (nieuw) productconcept of productietechniek te kijken. Hieronder een kort overzicht van de productgroepen waar we momenteel actief in zijn:

  • Home care en ziekenhuis artikelen
  • Sport artikelen
  • Industriële producten, verpakkingen en machines.

Interesse, bezoek ook eens onze site voor meer informatie www.vrievorm.com